Visual hoofdstuk TenneT

Over TenneT

Elektriciteit is een primaire behoefte van ons allemaal. TenneT maakt het mogelijk dat iedereen altijd over elektriciteit kan beschikken. Over het werk dat daarbij komt kijken, laten TenneT-werknemers je alles zien tijdens de Power Minor.

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgen we voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die we bedienen.

Met ongeveer 4.000 medewerkers realiseren we een omzet van 3,9 miljard euro en een totale activawaarde van 20 miljard euro. TenneT is een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten op land en op zee. Onze focus ligt op het ontwikkelen  van een geïntegreerde  Noordwest-Europese energiemarkt en het faciliteren van de energie transitie. TenneT zet zich in om te voldoen aan de behoeften van de samenleving door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn. Taking power further.

 

Op zoek naar je droombaan? Die hebben we voor je!

Wil je meer weten over TenneT, kijk dan op www.tennet.eu.

 

Volg ons ook op social media:

Instagram

Instagram werken bij TenneT

Twitter

Facebook

LinkedIn

Deelnemen aan de Power Minor?

Volg vier eenvoudige stappen en verzeker je van een plek in de Power Minor.