Visual hoofdstuk Inschrijven

Schrijf je in!

Wil jij óók de Power Minor volgen? Schrijf je in! Met vier eenvoudige stappen regel je dat je de meest veelzijdige elektrotechnische minor op energiegebied straks op je CV kunt bijschrijven.

Stap 1

Ga naar Kies op Maat, en maak een login aan.

 

Stap 2

Zoek op Kies op Maat naar de Power Minor. Kies ‘Aanmelden’. Je kunt nu een leerovereenkomst maken voor je deelname aan de Power Minor.

 

Stap 3

Print je leerovereenkomst uit, en laat die ondertekenen door de examencommissie van je opleiding. Schakel indien nodig je studieadviseur in voor hulp.

 

Stap 4

Stuur de ingevulde en ondertekende leerovereenkomst op naar het adres dat op de leerovereenkomst staat.

Je krijgt dan alle deelnemersinformatie over de Power Minor toegestuurd waarmee je je inschrijving kunt afronden.

 

Kosten

Kies op Maat is een landelijke vereniging van ruim twintig hogescholen die flexibiliteit van studenten bevordert, door het volgen van een minor bij een andere hogeschool of universiteit mogelijk te maken. Als de instelling waar je je opleiding volgt aangesloten is bij Kies op Maat, dan worden de kosten onderling verrekend uit je al betaalde collegegeld. Je betaalt dan dus geen extra geld voor het volgen van de Power Minor. Als de instelling waar je je opleiding volgt niet is aangesloten bij Kies op Maat, neem dan vóór de inschrijving contact op.

Inschrijven?

Deelnemen aan de Power Minor? Meld je aan via de website van Kies op maat.